Detall
El CAC aprova un acord en relaciˇ amb el programa Sense ficciˇ dedicat a l’1-O

El Ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), en sessió duta a terme el 7 de març, va aprovar un Acord relatiu al programa Sense ficció que, sota el títol "1-O", va emetre TV3 el 9 de gener.

L'Acord, que va sorgir arran d'una queixa del Grup de Periodistes Pi i Margall va ser aprovat per cinc vots a favor i un en contra, amb un vot particular.

El CAC constata que en l'emissió del documental de Sense ficció "1-O" no s'hi observa una vulneració de les missions de servei públic, atès que es tracta d'un documental de tesi, i que l'anàlisi del principi de pluralisme abasta un període de temps més ampli que en permeti valorar l'observança o inobservança.

En un segon punt de l'Acord, el CAC insta TV3 que, en compliment de les missions de servei públic, i atès el debat polític existent a la societat catalana, esdevé indispensable que els documentals d'autor o de tesi que emeti, en el seu conjunt, responguin a més d'un punt de vista i ofereixin els diferents posicionaments de la societat catalana.


Acord 27/2018, de 7 de març, del Ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya

Vot particular a l'Acord 27/2018

19.03.2018

Mida del text: 

AvÝs legal  |  Protecciˇ de dades  |   |  Mapa Web  |  Enllašos d'interŔs