Inici

13/01/2017
El CAC recorda als prestadors que la llei prohibeix la difusió de les dades personals de menors víctimes de delictes
Arran de l'interès mediàtic que ha despertat el cas d'un matrimoni de Fígols acusat primerament d'estafa per les donacions rebudes per donar tractaments mèdics a la seva filla, menor d'edat, i citat a declarar avui, dia 13, als jutjats de la Seu d'Urgell per l'existència d'imatges de contingut eventualment sexual, el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) vol recordar als prestadors les previsions que estableix en matèria de protecció de menors la Llei 22/2005, de 29 de desembre, de la comunicació audiovisual de Catalunya.

21/12/2016
El CAC requereix la CCMA que implanti mesures addicionals de moderació i filtratge de les piulades que apareixen en pantalla
El Ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), en sessió duta a terme el 13 de desembre, ha aprovat un Acord en què constata la necessitat que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) revisi a fons els sistemes i els protocols de filtratge dels missatges de les xarxes socials que apareixen sobreimpresos a la pantalla del televisor.
19/12/2016
El CAC mostra la condemna més absoluta per l’atropellament per part d’un camió a Berlín i expressa el seu condol als familiars de les víctimes
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) mostra la condemna més absoluta per l'atropellament per part d'un camió a un mercat nadalenc a Berlín i que segons les primeres investigacions podria ser un atemptat terrorista, perpetrat avui, i expressa el seu condol als familiars i amics de les víctimes. El CAC desitja el restabliment al més aviat possible de les persones ferides en l'atropellament.

17/12/2016
El CAC mostra la condemna més absoluta per l’atemptat terrorista a Turquia i expressa el seu condol als familiars de les víctimes
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) mostra la condemna més absoluta per l'atemptat terrorista perpetrat avui, 17 de desembre, a Kayseri (Turquia) i expressa el seu condol als familiars i amics de les víctimes. El CAC desitja el restabliment al més aviat possible de les persones ferides en l'atemptat.
11/12/2016
El CAC mostra la condemna més absoluta pels atemptats terroristes a Turquia, Egipte i Somàlia i expressa el seu condol als familiars de les víctimes
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) mostra la condemna més absoluta pels atemptats terroristes perpetrats ahir a Estambul (Turquia) i avui a El Caire (Egipte) i Mogadiscio (Somàlia) i expressa el seu condol als familiars i amics de les víctimes. El CAC desitja el restabliment al més aviat possible de les persones ferides en l'atemptat.

07/12/2016
El CAC oferirà a les escoles un programa d’educació en comunicació per fomentar un esperit crític amb els continguts
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) posarà a disposició de les escoles catalanes, tant públiques com privades, un programa d'educació en comunicació, amb la voluntat que l'alumnat aprengui el llenguatge audiovisual, així com el de les xarxes socials, perquè en facin un ús responsable i crític.
30/11/2016
Tatxo Benet afirma que Mediapro té la voluntat d’internacionalitzar encara més la seva àrea de continguts
Tatxo Benet ha afirmat que Mediapro preveu obrir-se a les grans plataformes internacionals, com ara Netflix o HBO. "Volem donar un impuls internacional a Mediapro i fer aquí sèries que es vegin a tot el món, seguint el model de les sèries que es fan als Estats Units o Dinamarca i que després consumim tots".

Més notícies

19.01.2017

Mida del text: 

Avís legal  |  Protecció de dades  |   |  Mapa Web  |  Enllaços d'interès