Inici

15/01/2018
El CAC premia un treball de recerca sobre els informatius adreçats als infants de les televisions públiques britànica, alemanya i catalana
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) ha atorgat el primer premi dels XXIX Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual a Marta Narberhaus Martínez pel treball "Children's news. Topics, information quality and audience reception around Newsround, Logo and InfoK".

11/01/2018
El CAC demana prohibir els anuncis de joc durant l'horari protegit
El CAC reclama la prohibició d'emetre publicitat de jocs d'atzar i apostes durant la franja d'horari protegit, que va de les 6 a les 22 hores. També demana eliminar la presència de personatges famosos en les comunicacions comercials esmentades i considera que s'ha de limitar l'accés dels menors a les aplicacions de joc gratuït i no permetre bons ni bonificacions que incentivin el joc.
01/12/2017
El CAC denuncia davant la Fiscalia 33 continguts d’Internet que promouen l’homofòbia
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) ha enviat un escrit a la Fiscalia de Barcelona en què denuncia la presència de 33 continguts d'Internet susceptibles d'incitar a l'odi i a la violència envers les persones LGBTI.

01/12/2017
El CAC elabora el primer informe sobre el pluralisme de les tertúlies
El Ple del Consell ha aprovat l'informe "El pluralisme als espais d'opinió de la televisió". És tracta del primer informe de l'autoritat reguladora de l'audiovisual que analitza el grau de pluralisme de les tertúlies de les TV que es reben a Catalunya i es planteja com un assaig metodològic per a una possible sistematització i inclusió dins l'anàlisi global del pluralisme.
30/11/2017
El programa InfoK que va explicar als infants la jornada de l’1-O es va adequar al Llibre d’estil de la CCMA
El Ple del Consell ha aprovat un Acord en què constata que en les informacions sobre la jornada de l'1 d'octubre emesa el 2 d'octubre pel teleinformatiu InfoK del canal Super3 no s'hi aprecien elements contraris als epígrafs del Llibre d'estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que els són d'aplicació.

30/11/2017
El president del CAC destaca els bons resultats de la ràdio en català i els atribueix a la qualitat de l’oferta pública i privada
El president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), Roger Loppacher, ha valorat avui com a molt positius els resultats fets públics per l'Estudi General de Mitjans (EGM). Segons aquest estudi, la penetració de la ràdio a Catalunya, de dilluns a divendres, arriba fins al 61,7% i té 3.895.000 oients.
24/11/2017
El CAC mostra la condemna més absoluta per l’atemptat terrorista a Egipte i expressa el seu condol als familiars de les víctimes
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) mostra la condemna més absoluta per l'atemptat terrorista perpetrat avui a El Arish (Egipte) i expressa el seu condol als familiars i amics de les víctimes. El CAC desitja el restabliment al més aviat possible de les persones ferides.

Més notícies

16.01.2018

Mida del text: 

Avís legal  |  Protecció de dades  |   |  Mapa Web  |  Enllaços d'interès