Relacions internacionals

Des que es va constituir, el Consell de l'Audiovisual de Catalunya participa de manera activa en l'àmbit internacional. El Consell és membre de la Plataforma Europea d'Autoritats Reguladores (EPRA), associació que reuneix 51 organismes reguladors de l'audiovisual de 42 països europeus i que té com a objectiu servir de fòrum per debatre i coordinar aspectes relatius a la regulació de l'audiovisual.

El Consell també forma part de la Xarxa d'Autoritats de Regulació Mediterrànies, impulsada conjuntament pel CSA francès i el CAC, i aplega les autoritats audiovisuals de 15 països de la conca mediterrània i té per objectiu enfortir-ne les relacions i promoure l'intercanvi d'experiències.

Així mateix, el Consell és membre de l'International Institute of Communications, entitat creada el 1969 per promoure el debat internacional sobre el món de la comunicació.

Finalment, el febrer del 2008 va tenir lloc la Primera Trobada d'Autoritats de Regulació de la Península Ibèrica, amb la participació dels consells audiovisuals de Catalunya, Andalusia, Navarra i Portugal, per establir una relació regular d'intercanvi d'informació i de diàleg sobre temes comuns.
21.03.2018

Mida del text: 

Avís legal  |  Protecció de dades  |   |  Mapa Web  |  Enllaços d'interès