Inici >
VII Premis CAC a l'escola
  Categoria A. Alumnat i Centres Educatius
    Educació infantil i primària cicle inicial
  Primer premi
  Autor/s: Escola Pública Circell (Moja-Olèrdola)
  Títol: La caixa dels desitjos
  Resum: Es presenta un treball on els nens i les nenes del cicle participen en un taller d'imatge i so; implica diverses àrees curriculars i es recorre a una metodologia analítica i experimental amb una fase posterior de creació pròpia.

    Educació primària cicle mitjà i cicle superior
  Primer premi
  Autor/s: Escola Josep Pallach (Figueres)
  Títol: La publicitat
  Resum:

  Els alumnes de cicle superior d'aquest centre desenvolupen un treball molt complet sobre la publicitat, integrant diverses àrees del currículum i tenint en compte la percepció, l'anàlisi i la producció d'una forma original i ben treballada.

  Segon premi
  Autor/s: Escola Sant Josep Oriol (Barcelona)
  Títol: Una nova mirada
  Resum: Projecte de comunicació intercicles on, gràcies a la producció audiovisual a través del vídeo i de la pissarra digital, s'arriba a interactuar amb els nens i les nenes de P5 a llengua anglesa.
  Tercer premi
  Autor/s: CEIP Gayarre (Barcelona)
  Títol: Millorem el pati de l'escola
  Resum: Treball innovador que fa ús dels mitjans audiovisuals per reflexionar i participar en un procés de millora del pati de l'escola. Es relaciona l'educació en comunicació amb processos participatius i de millora de l'entorn.

    Educació secundària obligatòria - primer cicle
  Primer premi: Desert
  Segon premi
  Autor/s: IES de Reus (Reus)
  Títol: Ràdio a l'escola
  Resum: Premi atorgat ex aequo. Es premien dos projectes sobre ràdio a 1r d'ESO A i 2n d'ESO que presenten el treball previ abans de la producció i la tasca d'equip fins arribar a les realitzacions de programes relacionats amb les diverses àrees curriculars.
  Tercer premi
  Autor/s: IES Maragall (Barcelona)
  Títol: Making films
  Resum: Treball realitzat a l'assignatura optativa en anglès on es fa palesa la formació completa en el món audiovisual tant pel que fa a la recepció i l'anàlisi com a la producció. Es presenten diversos continguts per a la millora de la competència comunicativa audiovisual.

    Educació secundària obligatòria - segon cicle
  Primer premi
  Autor/s: IES la Garrotxa (Olot)
  Títol: Projecte audiovisual al Marroc
  Resum: Projecte d'apropament al Marroc a partir d'un documental on s'utilitza l'audiovisual com a eina per a conèixer i per a interpretar altres realitats, com a resultat d'un treball creatiu previ de comunicació audiovisual.
  Segon premi
  Autor/s: IES El Cairat (Esparreguera)
  Títol: Ràdio EsCairats
  Resum: Proposta radiofònica per donar a conèixer i difondre el treball de les diferents àrees curriculars. S'utilitzen els mitjans audiovisuals com a vehicle de comunicació amb l'entorn local i per a la difusió del treball i de les activitats del centre.
  Tercer premi: Desert

    Educació secundària postobligatòria
   Categoria B. Professorat
    Professorat

24.02.2018

Mida del text: 

Avís legal  |  Protecció de dades  |   |  Mapa Web  |  Enllaços d'interès