Ajuts del CAC a projectes de recerca en comunicació audiovisual
IX Convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes de recerca sobre comunicació audiovisual
Treball amb ajut
Autor/s: Toni Sellas (Universitat de Vic-UCC); Montse Bonet (Universitat Autònoma de Barcelona)
Títol:  L’àudio a internet: de la ràdio en línia als projectes nadius
Resum: Anàlisi i comparació dels models diversos de ràdio i/o àudio a internet, s’estudia des de les rutines productives fins la comercialització per establir les tendències i perspectives que els diferents projectes ofereixen a la indústria radiofònica.

Treball amb ajut
Autor/s: Carles Pont Sorribes (investigador principal); Felipe Alonso; Ricard Gili; Albert Mercadé (Universitat Pompeu Fabra)
Títol:  L’articulació del discurs i el clima d’opinió de la Tardor Catalana a les tertúlies de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio
Resum: La recerca analitza les tertúlies de TVC i Catalunya Ràdio quant el procés sobiranista, estudia els climes d’opinió que generen i els discursos majoritaris i minoritaris. Inclou recomanacions per millorar el contingut i la forma de les tertúlies.

Treball amb ajut
Autor/s: Ramon Galindo; Marc Vilalta; Aida Martori
Títol:  La cooperació intermunicipal en la prestació del servei públic audiovisual a Catalunya
Resum: Radiografia de les diverses formes de prestació conjunta de serveis audiovisuals per part dels ens locals catalans. Revisió i anàlisi normativa i jurisprudencial de la bibliografia existent sobre les fórmules de cooperació intermunicipal en aquest àmbit.

19.03.2018

Mida del text: 

Avís legal  |  Protecció de dades  |   |  Mapa Web  |  Enllaços d'interès