El CAC celebra una sessió plenària a Lleida i es reuneix amb els prestadors de ràdio i de televisió de la zona

Foti 1
Els membres del CAC, l'alcalde, Fèlix Larrosa, i la quarta tinent d'alcalde, Carme Valls. (Foto 1)

•    Els membres del Consell han estat rebuts per l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, i per la delegada del Govern, Montse Bergés

•    El CAC realitza la quarta activitat descentralitzada pel territori català, després de les dutes a terme a Girona, Vic i Terrassa

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha celebrat avui, 20 de setembre, una sessió plenària a Lleida i ha mantingut una reunió amb diversos prestadors de ràdio i de televisió de la zona. Així mateix, els cinc membres del Consell han estat rebuts per l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, així com per la delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés.

La celebració del Ple fora de la seu del Consell a Barcelona s’inscriu dins la voluntat del regulador de descentralitzar les sessions plenàries i les activitats principals pel territori català. La primera sessió plenària descentralitzada en aquesta nova etapa va ser a Girona l’octubre passat. Posteriorment, el març es van lliurar a Vic els XXXIV Premis CAC a la investigació i el maig es van lliurar a Terrassa els XX Premis eduCAC.

A la sessió plenària d’avui hi han assistit el president, Xevi Xirgo, la vicepresidenta, Rosa Maria Molló, la consellera secretària, Laura Pinyol, els consellers Enric Casas i Miquel Miralles, i la secretària general, Núria Llorach.

Prèviament, la delegació del Consell ha estat rebuda per l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, a la Paeria i, acompanyats del paer en cap, han visitat les instal·lacions del centre audiovisual Magical Media.

La sessió plenària ha tingut lloc posteriorment a la Delegació del Govern, on els membres del regulador han estat saludats per la delegada, Montse Bergés. També han assistit al minut de silenci convocat pel Govern per condemnar el feminicidi succeït a Tarragona.

Finalment, el CAC ha mantingut a la seu de la Delegació del Govern una reunió amb representants dels principals prestadors de ràdio i de televisió de la zona, per tal d’analitzar la situació del sector de manera conjunta.

El CAC, que habitualment celebra les sessions plenàries a la seu de Barcelona, té previst organitzar de manera periòdica reunions de direcció en diferents ciutats de la resta del territori, així com les activitats institucionals més destacades.


Foto 2
Visita al Magical Media Centre Audiovisual. (Foto 2)
Foto 3
La delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés, i el president del CAC, Xevi Xirgo. (Foto 3)
Foto 4
Minut de silenci pel feminicidi succeït a Tarragona. (Foto 4)
Foto 5
Reunió del Ple del Consell a la delegació del Govern a Lleida. (Foto 5)
Foto 6
Reunió del CAC amb els prestadors de Lleida. (Foto 6)