La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya acollirà els 34 Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual

  • Es tracta del primer cop, en 34 anys, que el lliurament de premis es fa fora de la ciutat de Barcelona i la iniciativa té com a objectiu apropar els premis a l’àmbit universitari a tot el territori de Catalunya
     
  • La Universitat de Vic ha estat elegida perquè enguany se celebren els 20 anys dels estudis de Comunicació Audiovisual en aquesta universitat i perquè la guanyadora del primer premi de l’edició anterior pertany a aquest centre

La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) acollirà el proper dia 9 l’acte de lliurament dels 34 Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual. Es tracta del primer cop, en 34 anys, que el lliurament de premis es fa fora de la ciutat de Barcelona i la iniciativa té com a objectiu apropar els premis a l’àmbit universitari a tot el territori de Catalunya.

En aquest cas, la universitat que acollirà els premis serà la UVic-UCC per dues raons: en primer lloc, perquè enguany se celebren els 20 anys dels estudis de Comunicació Audiovisual en aquesta universitat; i, en segon lloc, perquè la guanyadora del primer premi de l’edició anterior va ser la professora de la UVic-UCC Floriane Bardini, amb un treball amb noves propostes sobre l’audiodescripció en els continguts audiovisuals. Bardini estarà present en l’acte del dia 9 com un reconeixement a la seva aportació en la recerca sobre l’audiovisual.

L’objectiu del CAC, en aquesta nova etapa, consisteix a apropar la tasca de recerca que duu a terme la institució als diferents pols universitaris catalans, per tal d’estrènyer el vincle del Consell amb el professorat, l’alumnat i, en definitiva, amb la comunitat acadèmica que crea coneixement sobre comunicació.

En aquest sentit, el Consell té la voluntat de continuar portant els premis a diferents universitats d’arreu de Catalunya.

L’objectiu dels premis és fomentar la recerca de qualitat en l’àmbit de competències del Consell. Als Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual s’hi poden presentar treballs sobre comunicació audiovisual en el sentit més ampli del concepte: ràdio, televisió, serveis de comunicació per internet i altres plataformes. Els premis consten d’un diploma i una dotació econòmica (5.000 euros per al primer premi i 2.000 euros per al segon).

L’acte,  que es farà a la UVic-UCC, és obert i per assistir-hi cal confirmar l’assistència a l’enllaç següent:

Acte de lliurament dels 34 Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual