Relacions internacionals

Internacional

En l'àmbit europeu, el Consell és membre de la Plataforma Europea d'Autoritats Reguladores (EPRA), associació que reuneix 52 organismes reguladors de l'audiovisual de 42 països europeus i que té com a objectiu servir de fòrum per debatre i coordinar aspectes relatius a la regulació de l'audiovisual.

En l'àmbit mediterrani, el Consell forma part de la Xarxa d’Autoritats de Regulació Mediterrànies (Mediterranean Network of Regulathory Authorities, MNRA, en anglès, i Réseau des Instances de Régulation Mediterranées, RIRM, en francès), que aplega les autoritats audiovisuals de 24 països de la conca mediterrània i té per objectiu enfortir-ne les relacions i promoure l’intercanvi d’experiències.

En l’àmbit iberoamericà, el Consell és membre de la Plataforma de Reguladores
del Sector Audiovisual de Iberoamérica
(PRAI), que està integrada per 12 reguladors.

En l’àmbit de la península Ibèrica, el CAC forma part de la Conferencia Ibérica de Consejos Audiovisuales (CICA). A banda del Consell, aquesta plataforma està integrada pel Consejo Audiovisual de Andalucía, la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia (CNMC) i per l’Entidade Reguladora para a Comunicação Social portuguesa (ERC).

Imatges de l'activitat internacional del CAC