Inici

17/05/2018
El president del CAC aposta per aprofitar les potencialitats educatives d’internet i alerta del perill dels continguts perjudicials
El president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), Roger Loppacher, aposta per aprofitar les potencialitats educatives d'internet, alhora que també demana evitar els continguts perjudicials. Loppacher ha fet aquestes declaracions avui, 17 de maig, amb motiu del Dia d'Internet.

11/05/2018
El CAC demana a Instagram la retirada d’un vídeo en què una menor agredeix repetidament una altra
El CAC ha demanat a l'empresa Instagram la retirada d'un vídeo que mostra l'agressió d'una menor d'edat a una altra. També ha demanat la retirada de continguts de dos perfils de la plataforma esmentada, en els quals hi ha suposades dades personals de les menors, que podrien permetre identificar-les.
08/05/2018
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya aprova quatre acords en relació amb continguts audiovisuals
El Ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), en sessió tinguda el 4 de maig, ha aprovat quatre acords relatius a continguts emesos per diversos mitjans. En els quatre casos s'ha actuat arran de la presentació de queixes, per bé que en un cas el CAC també ha actuat d'ofici.

08/05/2018
Els consells audiovisuals de Colòmbia i de Catalunya analitzen el paper dels reguladors en el nou escenari audiovisual
Una delegació de l'Autoridad Nacional de Televisión (ANTV) colombiana s'ha reunit avui, 8 de maig, amb membres i tècnics del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC). En la reunió s'ha analitzat, entre altres qüestions, el paper dels reguladors en el nou escenari audiovisual.
04/05/2018
El CAC valora molt positivament l’acord preliminar de les institucions europees sobre la nova Directiva de serveis de comunicació audiovisual
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) valora molt positivament l'avanç en les negociacions de les institucions de la Unió Europea per aconseguir un acord polític sobre la nova Directiva de serveis de comunicació audiovisual. 

26/04/2018
YouTube retira o condiciona l’accés als menors a 7 vídeos que inciten a la violència masclista i que van ser denunciats pel CAC
L'empresa Google, propietària de la plataforma d'intercanvi de vídeos YouTube, ha suprimit o ha condicionat l'accés als menors d'edat a un total de set vídeos que inciten a la violència masclista i que van ser denunciats pel Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) el febrer passat.
20/04/2018
El CAC i el Consorci Sanitari de Terrassa produiran continguts audiovisuals adreçats a les famílies per detectar conductes de risc dels menors davant les pantalles
El CAC i el Consorci Sanitari de Terrassa elaboraran un conjunt de continguts audiovisuals adreçats a les famílies per detectar conductes de risc dels menors d'edat quan aquests utilitzen les pantalles, així com per promoure un ús responsable de les mateixes. 

Més notícies

23.05.2018

Mida del text: 

Avís legal  |  Protecció de dades  |   |  Mapa Web  |  Enllaços d'interès