Inici

13/02/2017
El president del CAC destaca la bona salut de la ràdio en català i afirma que té com a reptes pendents la lluita contra les pirates i la digitalització
El president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), Roger Loppacher, afirma que la ràdio en català té una molt bona salut i destaca que a Catalunya hi ha prop de 4 milions d'oients de ràdio, dels quals 3,1 milions l'escolten en català.

06/02/2017
YouTube retira, a petició del CAC, còpies del vídeo on apareix un captaire rebent unes galetes amb pasta de dents
La plataforma de distribució de vídeos YouTube ha retirat quatre còpies del vídeo en què un youtuber oferia a un captaire unes galetes farcides de pasta de dents. El youtuber autor de l'acció, conegut com a Reset, ja va despublicar el vídeo, per bé que el CAC va constatar que altres comptes de la plataforma l'havien pujat de nou.
02/02/2017
El CAC i el regulador audiovisual de Croàcia analitzen com protegir els menors davant els continguts de risc d’internet
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya i el regulador audiovisual croata, l'Agencija za elektroničke medije (AEM), s'han reunit avui, 2 de febrer, per analitzar diversos aspectes de la regulació audiovisual, en especial sobre la defensa dels menors davant els continguts de risc a internet. La reunió ha tingut lloc a la seu del CAC.

31/01/2017
Un estudi del CAC mostra que el 32,7% dels anuncis de joguines emesos per televisió contenen estereotips de gènere
El 32,7% dels anuncis de joguines que els infants i els adolescents catalans van mirar per televisió en la darrera campanya de Nadal contenien estereotips de gènere, segons l'informe "La representació dels estereotips de gènere en la publicitat de joguines durant la campanya de Nadal 2016-2017".
30/01/2017
El CAC mostra la condemna més absoluta per l’atac a una mesquita del Quebec i expressa el seu condol als familiars de les víctimes
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) mostra la condemna més absoluta per l'atac, aquesta nit, a una mesquita del Quebec i expressa el seu condol als familiars i amics de les víctimes. El CAC desitja el restabliment al més aviat possible de les persones ferides en l'atropellament.

27/01/2017
El CAC demana a YouTube la retirada del vídeo on apareix un captaire rebent unes galetes amb pasta de dents
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) demana a YouTube la retirada del vídeo en què un ‘youtuber' ofereix a un captaire unes galetes farcides de pasta de dents. El ‘youtuber' autor de l'acció, conegut a la plataforma de distribució de vídeos com Reset, ja va despublicar el vídeo, per bé que el CAC ha constatat que altres comptes de la plataforma l'han pujat de nou.
26/01/2017
El CAC lliura el premi de recerca a un treball sobre la participació de l’audiència en els programes de televisió
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) ha lliurat el primer premi dels XXVIII Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual, dotat amb 5.000 euros, a Ignacio Bergillos García pel treball "Participación de la audiencia y televisión en la era digital. Propuesta de análisis y evolución de las invitaciones a la participación en la TDT y en otras plataformas".

Més notícies

22.02.2017

Mida del text: 

Avís legal  |  Protecció de dades  |   |  Mapa Web  |  Enllaços d'interès