Detall
Els consells audiovisuals de Colòmbia i de Catalunya analitzen el paper dels reguladors en el nou escenari audiovisual
08/05/2018

• Una delegació de l'Autoridad Nacional de Televisión (ANTV) colombiana es reuneix amb representants del CAC a la seu del regulador català

Una delegació de l'Autoridad Nacional de Televisión (ANTV) colombiana s'ha reunit avui, 8 de maig, amb membres i tècnics del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC). En la reunió s'ha analitzat, entre altres qüestions, el paper dels reguladors en el nou escenari audiovisual.

En la trobada, que ha tingut lloc a la seu del CAC, s'ha analitzat també com impulsar la Plataforma de Reguladores del Sector Audiovisual de Iberoamérica (PRAI), associació creada el 2010 i que inclou vuit autoritats reguladores audiovisuals d'Amèrica del Sud i d'Amèrica Central, els consells audiovisuals de Catalunya i Andalusia, l'Entidade Reguladora para a Comunicação Social (ERC) de Portugal i la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia.

Per part de la delegació colombiana hi han participat els membres de l'ANTV María Camila Villamizar i Gabriel Vieira, així com personal tècnic. Per part del CAC hi ha assistit el president, Roger Loppacher, el vicepresident, Salvador Alsius, i altres tècnics de l'organisme regulador.

 

23.05.2018

Mida del text: 

Avís legal  |  Protecció de dades  |   |  Mapa Web  |  Enllaços d'interès