La Plataforma per a l’Educació Mediàtica que impulsa el CAC es reuneix per establir les línies d’actuació

Foto 1

  • La Plataforma, que compta amb 65 socis, està integrada per entitats de l’àmbit educatiu i del lleure, universitats, grups de recerca, mestres, empreses i col·legis professionals
     
  • La presidenta de la Plataforma i consellera secretària del CAC, Laura Pinyol, insta els membres “a reprendre grups de treball i projectes per aconseguir una eina de coneixement i de recursos per al conjunt de la ciutadania”

La Plataforma per a l’Educació Mediàtica que impulsa el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha celebrat una reunió de treball per consensuar les noves línies d’actuació i els objectius de la plataforma, així com per informar els socis sobre les iniciatives i els projectes duts a terme. La trobada va tenir lloc dimecres  passat, dia 14, a la seu del CAC.

La reunió de treball ha estat presidida per la presidenta de la Plataforma i consellera secretària del CAC, Laura Pinyol, i ha comptat amb la presència de 21 de les entitats i associacions que en formen part. Per part del Consell també hi han assistit la vicepresidenta, Rosa Maria Molló, i el conseller Enric Casas.

La plataforma, que va ser creada el 2019, és una associació impulsada pel CAC que aplega 65 grups d’interès (col·legis professionals, fundacions, empreses i acadèmics) i té com a objectiu facilitar que els joves i els adults adoptin una visió crítica envers els continguts que difonen els mitjans de comunicació, amb un accent especial en els nous mitjans digitals.

Pinyol ha celebrat “poder recuperar els plenaris de forma presencial” i ha instat els membres “a reprendre grups de treball i projectes per fer de la Plataforma per a l’Educació Mediàtica una eina de coneixement i de recursos per al conjunt de la ciutadania”.

Plataforma per a l’Educació Mediàtica


Foto 2