Back to top

XI Convocatoria para la concesión de ayudas a proyectos de investigación sobre comunicación audiovisual

 • Treball Amb Ajut
  Autor/s:
  Lucrezia Crescendi et al.
  Resum:
  Análisis de contenido de 200 Apps en lengua catalana y/o desarrolladas en Cataluña. Como resultado, se presenta (1) una guía en formato de video para desarrolladores, (2) una segunda guía en PDF para padres y educadores, (3) la web del proyecto que incluirá unas bases de datos disponibles en abierto.

 • Treball Amb Ajut
  Autor/s:
  Raúl Martínez et al.
  Resum:
  Aquesta recerca analitza el discurs en les produccions i realitzacions audiovisuals de YouTubers. Revisa, d’una banda, possible ús de llenguatge excloent, ofensiu i/o discriminatori; i de l’altra, possibles bones pràctiques de llenguatge inclusiu.

 • Treball Amb Ajut
  Autor/s:
  Sara Rovira-Esteva i Irene Tor-Carroggio
  Resum:
  L’informe analitza els serveis d’accessibilitat a les televisions que emeten en català (en TDT i en línia) i identifica el grau de satisfacció dels usuaris i les seves necessitats. Finalment, proposa mesures per millorar la situació actual dels serveis d’accessibilitat.

 • Treball Amb Ajut
  Autor/s:
  Javier Díaz
  Resum:
  L’informe analitza les necessitats del sector informatiu català que opera també a internet en l’àmbit del copyright, en el context de l’estratègia del Mercat Únic Digital impulsat per la Comissió Europea. El projecte també estudia quina és la intervenció de les audiències en el procés de producció informativa audiovisual.