Inici

18/08/2017
El CAC alerta que determinades televisions han emès imatges procedents de les xarxes socials en què es poden identificar les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) alerta que determinades televisions han emès imatges procedents de les xarxes socials en què es poden identificar diverses víctimes dels atemptats de Barcelona i de Cambrils. El Consell ha demanat el màxim respecte per a les víctimes i per als seus familiars i recorda als mitjans que disposen de les Recomanacions sobre la cobertura informativa d'actes terroristes, elaborades pel CAC i pel Col·legi de Periodistes de Catalunya.

18/08/2017
El CAC condemna els execrables atemptats terroristes a Barcelona i a Cambrils i recorda als mitjans que disposen de les Recomanacions sobre la cobertura informativa d’actes terroristes
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) condemna de la manera més rotunda els execrables atemptats terroristes ocorreguts ahir, 17 d'agost, a Barcelona i avui a Cambrils i expressa el seu condol als familiars de les víctimes.
02/08/2017
La presència de les dones en els informatius i debats no arriba a un terç, però s’aproxima a la paritat en la ficció televisiva
La presència de les dones en els teleinformatius i en els programes de debat i entrevista és molt inferior al seu pes poblacional i la seva representació manté alguns estereotips, segons un estudi del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC).

20/07/2017
Un codi de recomanacions vetllarà per la presència normalitzada i no estereotipada de les persones LGBTI als mitjans
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i el Col.legi de Periodistes han presentat aquest matí les recomanacions sobre el tractament de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals (LGBTI) als mitjans audiovisuals.
19/07/2017
L’Informe de l’audiovisual del CAC (2016) mostra que la multiplicació de l’oferta audiovisual ha comportat la reducció progressiva de la televisió en català
L'Informe sobre l'audiovisual a Catalunya 2016, elaborat pel CAC, mostra que la digitalització de la televisió, que va suposar una multiplicació del nombre de canals, va comportar un resultat diferent per als grups audiovisuals estatals que per als catalans. Mentre que els primers van mantenir l'audiència conjunta, i fins i tot la van augmentar lleugerament, els grups catalans van veure com l'audiència total es reduïa de manera substancial.

13/07/2017
El CAC demana la retirada de 16 continguts a internet que promouen l’anorèxia i la bulímia
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) ha demanat a quatre proveïdors de serveis d'internet que retirin 16 continguts que promouen l'anorèxia i la bulímia. En concret, es tracta de 10 perfils de xarxes socials i de 6 blogs. Els continguts detectats inciten a l'anorèxia i la bulímia o promouen la creació d'una identitat grupal favorable als trastorns alimentaris. El CAC reclama una regulació més estricta per garantir la retirada de continguts a internet contraris a la llei.
06/07/2017
El president del CAC reivindica el servei públic audiovisual català davant l’EBU
El president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), Roger Loppacher, va destacar ahir la necessitat d'uns mitjans públics potents per garantir el servei públic audiovisual en el nou entorn convergent. Loppacher va fer aquestes declaracions davant l'European Broadcasting Union (EBU), que és la principal associació de ràdios i televisions públiques del món.

Més notícies

21.08.2017

Mida del text: 

Avís legal  |  Protecció de dades  |   |  Mapa Web  |  Enllaços d'interès