Inici

15/05/2017
Retiren 4 continguts d’internet que incitaven a la mort per suïcidi denunciats pel CAC
Les empreses Google, Twitter i Yahoo! han retirat 4 dels 15 continguts d'internet que incitaven a la mort per suïcidi i que van ser denunciats pel Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC). A més, YouTube ha inclòs advertència i obligació de registre previ com a major d'edat en dos altres vídeos. En total, per tant, hi ha hagut resposta en 6 dels continguts denunciats.

11/05/2017
Vicent Sanchis afirma que l’audiència no se’n va de TVC per un excés d’informacions sobre el procés, sinó perquè s’avorreix i vol més distracció
El director de TVC ha afirmat que la gent no se'n va de TVC per un excés d'informacions sobre el procés sobiranista, sinó "perquè s'avorreix i va a buscar altres continguts que la distregui més". En aquest sentit, ha demanat reduir la transcendència que a vegades se li assigna a TV3 i ha proposat actuar amb més agilitat i reflexos per poder competir amb les televisions estatals.
08/05/2017
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya denuncia davant la Fiscalia 15 continguts d’internet que inciten a la mort per suïcidi
El CAC ha enviat un escrit a la Fiscalia de Catalunya en què denuncia 15 continguts d'internet que inciten a la mort per suïcidi i, per tant, són susceptibles d'un delicte que tipifiquen els articles 143.1 i 147 del Codi penal. Els continguts denunciats tenen títols com ara Manual del suicida, 13 formas de suicidarse o Respuestas: ¿Algunas pastillas para morir sin dolor?

21/04/2017
Petra Kammerevert afirma que la Directiva de serveis de comunicació audiovisual inclourà també les xarxes socials si tenen contingut audiovisual
L'eurodiputada Petra Kammerevert ha afirmat que les xarxes socials també estaran incloses en l'àmbit de la Directiva quan tinguin contingut audiovisual. "Això és una cosa que veiem que cada dia és més freqüent en xarxes socials, com ara Facebook".
20/04/2017
El CAC ordena el cessament d’un anunci de televenda sobre unes ulleres autograduables
El Ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), en sessió duta a terme ahir, 19 d'abril, ha ordenat el cessament de la publicitat per televisió de les ulleres autograduables Dial Vision, atès que l'anunci no disposa de l'autorització farmacèutica prèvia preceptiva.

11/04/2017
Les televisions catalanes gairebé dupliquen l’atenció informativa sobre la violència masclista
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) ha elaborat un informe sobre el tractament de les informacions sobre violència masclista en els teleinformatius de tres cadenes de televisió catalanes amb una mostra d'un trimestre de l'any 2016 i l'ha comparat amb els resultats dels estudis anteriors.
03/04/2017
El CAC mostra la condemna més absoluta per l’atemptat terrorista a Sant Petersburg i expressa el seu condol als familiars de les víctimes
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) mostra la condemna més absoluta per l'atemptat terrorista perpetrat avui a Sant Petersburg i expressa el seu condol als familiars i amics de les víctimes. El CAC desitja el restabliment al més aviat possible de les persones ferides en l'atemptat.

Més notícies

22.05.2017

Mida del text: 

Avís legal  |  Protecció de dades  |   |  Mapa Web  |  Enllaços d'interès