Inici

01/12/2017
El CAC denuncia davant la Fiscalia 33 continguts d’Internet que promouen l’homofòbia
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) ha enviat un escrit a la Fiscalia de Barcelona en què denuncia la presència de 33 continguts d'Internet susceptibles d'incitar a l'odi i a la violència envers les persones LGBTI.

01/12/2017
El CAC elabora el primer informe sobre el pluralisme de les tertúlies
El Ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), en sessió tinguda el 29 de novembre, ha aprovat l'informe "El pluralisme als espais d'opinió de la televisió". És tracta del primer informe de l'autoritat reguladora de l'audiovisual que analitza el grau de pluralisme de les tertúlies de les televisions que es reben a Catalunya i es planteja com un assaig metodològic per a una possible sistematització i inclusió dins l'anàlisi global del pluralisme.
30/11/2017
El programa InfoK que va explicar als infants la jornada de l’1-O es va adequar al Llibre d’estil de la CCMA
El Ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), en sessió tinguda ahir, 29 de novembre, ha aprovat un Acord en què constata que en les informacions sobre la jornada de l'1 d'octubre emesa el 2 d'octubre pel teleinformatiu InfoK del canal Super3 no s'hi aprecien elements contraris als epígrafs del Llibre d'estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que els són d'aplicació.

30/11/2017
El president del CAC destaca els bons resultats de la ràdio en català i els atribueix a la qualitat de l’oferta pública i privada
El president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), Roger Loppacher, ha valorat avui com a molt positius els resultats fets públics per l'Estudi General de Mitjans (EGM). Segons aquest estudi, la penetració de la ràdio a Catalunya, de dilluns a divendres, arriba fins al 61,7% i té 3.895.000 oients.
24/11/2017
El CAC mostra la condemna més absoluta per l’atemptat terrorista a Egipte i expressa el seu condol als familiars de les víctimes
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) mostra la condemna més absoluta per l'atemptat terrorista perpetrat avui a El Arish (Egipte) i expressa el seu condol als familiars i amics de les víctimes. El CAC desitja el restabliment al més aviat possible de les persones ferides.

24/11/2017
Declaració del CAC amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones
Amb motiu, demà 25 de novembre, del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) vol recordar als mitjans de comunicació la importància de fer un tractament acurat de les informacions relatives a la violència masclista.
22/11/2017
Retiren 8 continguts d’Internet denunciats pel CAC que promovien les relacions sexuals amb infants
Les empreses que gestionen les plataformes YouTube, SlideShare i Yumpu han retirat 8 continguts d'Internet (6 vídeos i 2 presentacions) que promovien relacions sexuals amb infants, després que el mes de setembre passat el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) els denunciés.

Més notícies

11.12.2017

Mida del text: 

Avís legal  |  Protecció de dades  |   |  Mapa Web  |  Enllaços d'interès