Relacions internacionals

Internacional

En l'àmbit europeu, el Consell és membre de la Plataforma Europea d'Autoritats Reguladores (EPRA, en anglès), associació que reuneix 55 organismes reguladors de l'audiovisual de 47 països i territoris europeus i que té com a objectiu servir de fòrum per debatre i coordinar aspectes relatius a la regulació de l'audiovisual.

En l'àmbit mediterrani, el Consell forma part de la Xarxa d’Autoritats de Regulació Mediterrànies (Mediterranean Network of Regulatory Authorities, MNRA, en anglès, i Réseau des Instances de Régulation Méditerranéennes, RIRM, en francès), que aplega 27 autoritats audiovisuals de 24 països i territoris de la conca mediterrània i àrees properes i té per objectiu enfortir-ne les relacions i promoure l’intercanvi d’experiències.

En l’àmbit iberoamericà, el Consell és membre de la Plataforma de Reguladors del Sector Audiovisual d'Iberoamèrica (PRAI), que està integrada per 12 reguladors.

En l’àmbit de la península Ibèrica, el CAC forma part de la Conferència Ibèrica de Consells Audiovisuals (CICA). A banda del Consell, aquesta plataforma està integrada pel Consejo Audiovisual de Andalucía, la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia (CNMC) i per l’Entidade Reguladora para a Comunicação Social portuguesa (ERC).

Imatges de l'activitat internacional del CAC