L’Institut Federal de Telecomunicacions mexicà crea el Blog Transformació Digital

Foto 1

L'Institut Federal de Telecomunicacions (IFT) convida, del 18 de novembre al 19 de desembre de 2022, a les institucions interessades a participar al seu nou bloc sobre transformació digital. Un nou espai de discussió obert a tot el públic interessat a conèixer i participar en la discussió i la generació d'idees al voltant de la transformació digital que estem vivint.

Per a aquesta primera edició, l’IFT es centra en la temàtica relativa a l’educació en i per a la transformació digital. Com a punt de partida d’aquests debats, es duu a terme, els dies 15, 16 i 17 de novembre, el segon fòrum Diàlegs Sobre La Transformació Digital a Mèxic, coorganitzat per l’IFT amb el Institut Politècnic Nacional (IPN) i la Direcció General @pren MX.

Les persones que hi estiguin interessades poden seguir la seva transmissió en viu de les jornades al web o les xarxes socials de l’IFT, o bé, veure els enregistraments al seu canal de YouTube.

Aquest segon Fòrum té l’objectiu que, de la mà de persones expertes, així com d’organitzacions i d’autoritats en la matèria, es puguin comprendre no només l'impacte que ha tingut, té i es preveu que tingui la transformació digital a la docència i l'educació, sinó també, identificar els elements i les línies rectores que potencien l'educació com a impulsor d'un cercle virtuós en aquesta quarta transformació per al benefici de la societat.

Per a més informació, es poden consultar les bases de participación al blog.