Carme Figueras i Siñol

Vicepresidenta

Mandat

De juliol de 2010 a febrer de 2022.

Àmbits de responsabilitat

Coordinadora de la Comissió de Relacions amb la Societat, Infància i Gènere. Coordinadora  de la Comissió de Normativa i Prestadors. Presidenta del Fòrum d'entitats de persones usuàries de l'audiovisual. Presidenta de la Mesa per a la diversitat en l'audiovisual.

Biografia

Molins de Rei, 1955

Estudis de ciències físiques equivalents a una diplomatura. Ha estat regidora de l'Ajuntament de Molins de Rei des de l'abril de 1983 fins al maig de 2006, on va ser portaveu del Grup Municipal Socialista des del 1995 fins al 2006. Diputada del Congrés dels Diputats per Barcelona de la V Legislatura (juny de 1993 - novembre de 1995).

Diputada del Parlament de Catalunya de la V a la VIII Legislatura (desembre de 1995 - juliol de 2010). Portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialistes-Ciutadans pel Canvi a les legislatures VII i VIII. Ha estat presidenta de la Comissió de Salut, vicepresidenta de la Comissió de Política Social i membre de la Comissió de Control de l'Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, de la Comissió d'Afers Institucionals i de la Comissió d'Estudi de la Situació de les Persones amb Discapacitats, entre d'altres.

Consellera de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya des del maig fins al novembre del 2006.