Núria Llorach i Boladeras

Consellera

Mandat

De juny de 2000 a gener de 2008.

Va complir un primer mandat de juny de 2000 a juny de 2002, d'acord amb la disposició transitòria que regulava les dues primeres renovacions parcials. El Parlament la va tornar a elegir el 2002 per un nou període de sis anys.

Àmbits de responsabilitat

Dret a la informació de les persones usuàries. Publicitat institucional. Continguts: protecció a la infància i adolescència. Tractament de gènere. Presidència del Fòrum d'entitats de persones usuàries de l'audiovisual.

Biografia

Barcelona, 1962

Llicenciada en Psicologia. Màster en Polítiques Públiques i Socials. Ha estat directora executiva de l'Institut Català de la Dona (1990-2000). Des de la seva creació, vice-presidenta 1ª de la Mesa del Consell Nacional de Dones de Catalunya. Col·laboradora de la Comissió Interdepartamental de promoció de la dona (1987-2000). Membre del Consell Assessor de Televisió Espanyola a Catalunya (1995-1996).

Ha participat en diferents congressos i seminaris, a nivell nacional, estatal i internacional sobre la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, entre els que destaquen, en l'àmbit de la comunicació, els següents: Les dones en l'Europa de la societat global de la informació i de les telecomunicacions; Les dones i els mitjans de comunicació; i La representació de la dona als mitjans de comunicació.