Rosa Maria Molló Llorens

Vicepresidenta

Mandat

Va iniciar el mandat com a consellera el 22 de febrer de 2022. Va ser nomenada vicepresidenta el 2 de març de 2022.

Àmbits de responsabilitat

Coordinadora de la Comissió d'Estudis, Recerca i Innovació. Coordinadora adjunta de la Comissió de Relacions amb la Societat, Infància, Gènere i Educació en Comunicació. Consellera adjunta a la Presidència per a afers internacionals. Presidenta adjunta de la Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual.

Biografia

Lleida, 1963

Llicenciada en Periodisme i Comunicació de Masses per la UAB. Certificada en Estudis i Comunicació Intercultural per la UBC, Vancouver, Canadà, i en Intel·ligència Emocional i Social per l’ISEI de Denver, Colorado, a més d’altres estudis acreditats per al rendiment i el lideratge de persones. Tot i que ve del món de la ràdio, ha exercit bona part de la carrera professional a la Corporació RTVE, on ha conduït programes informatius i ha estat corresponsal als EUA (2003-2008), Àsia 2009-2010 i l’Orient Mitjà (2010-2012). Com a reportera també ha cobert diversos conflictes bèl·lics, com la guerra de l’Afganistan (2001) o les revolucions d’Egipte, Líbia i Síria (2010-2012). Abans d’entrar al CAC era directora de Comunicació Corporativa i Imatge de RTVE.

Ha compaginat l’exercici del periodisme amb la gestió d’equips i el canvi organitzacional, tasca a la qual es va dedicar de ple entre els anys 2013 i 2019 treballant per a una agència de management internacional. Es coautora del llibre Líderes del cambio que importa: Cómo adaptar y adoptar nuevas realidades.