El CAC commemora la Diada amb un record especial per a les víctimes de la COVID 19

Diada 2020

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) commemora la Diada Nacional de Catalunya 2020 amb un record especial per a les víctimes de la COVID19 i un homenatge al comportament de la ciutadania durant l’actual crisi sanitària.

El CAC, autoritat reguladora independent en l’àmbit de la comunicació audiovisual que forma part de la Generalitat de Catalunya, s’adhereix a l’acte sense públic que ahir, 10 de setembre, es va celebrar a diversos espais de la plaça Sant Jaume i el Palau de la Generalitat, organitzat pel Govern de Catalunya i pel Parlament de Catalunya.

L’acte va incloure un homenatge als catalans i catalanes que han viscut confinats durant mesos a causa de la pandèmia i que van mantenir el contacte gràcies als mitjans de comunicació i les xarxes socials. El CAC vol refermar, encara amb més motiu l’Onze de Setembre, el seu compromís amb la tasca encomanada pel Parlament per garantir els drets i les llibertats en l’àmbit audiovisual.

La imatge que acompanya aquesta comunicació és el cartell oficial de la Diada Nacional de Catalunya 2020, obra de Cèlia Martín.