La Mesa del Parlament visita la seu del Consell de l’Audiovisual de Catalunya

Foto 1

La Mesa del Parlament de Catalunya ha visitat avui, 4 de desembre, la seu del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) per tal de conèixer les activitats i els projectes en què treballa l’autoritat reguladora.

La delegació parlamentària estava integrada per la presidenta, Anna Erra; la vicepresidenta primera, Alba Vergés, i la vicepresidenta segona, Assumpta Escarp.

La delegació del CAC estava integrada pel president, Xevi Xirgo; la vicepresidenta, Rosa Maria Molló, i la consellera secretària, Laura Pinyol.

La presidenta del Parlament ha dit: “En un moment en què com a país hem de fer front a reptes com la difusió de desinformació, notícies no verificades o un incrememt dels discursos d’odi, l’existència d’un organisme com el CAC és més necessària que mai. Perquè és qui vetlla per la llibertat d’expressió i d’informació, pel pluralisme i la honestedat, per garantir que la ciutadania estigui informada i pugui participar de manera crítica en el debat públic”.

Per la seva part, Xirgo ha agraït la presència de la Mesa del Parlament en la seu del CAC, especialment tenint en compte, ha subtratllat, que el Parlament és la institució a la qual el Consell ha de retre comptes.

Les dues delegacions han visitat les instal·lacions del Consell i han mantingut una reunió de treball.

La trobada forma part de les visites del Parlament a les institucions estatutàries de Catalunya. Fins ara s’han realitzat al Síndic de Greuges i a la Sindicatura de Comptes.

Foto 2

Foto 3